“Stiri de TOP din Moldova” – un gadget pentru iGoogle

V-ati saturat sa mergeti de la pagina la pagina pentru a citi noutatile, iar FeedRead-urile nu va sint pe plac?
Atunci puteti incerca noul gadget pentru iGoogle “Stiri de TOP din Moldova”. Cu acest gadget oricind veti accesa pagina iGoogle veti vedea imediat si cele mai noi noutati din Republica Moldova.

Pentru a instala gadgetul pe pagina personala iGoogle trebuie sa urmati urmatorii pasi:

  1. Daca nu aveti un account Google (de exemplu Gmail) trebuie sa va deschideti unul.
  2. Intrati pe pagina www.google.com/ig si faceti “Sign in” pe aceasta pagina cu accountul de la Google (de exemplou cel descris in punctul 1). Dupa ce ati facut “Sign in” v-a aparea pagina Dumneavoastra personala iGoogle.
  3. In partea dreapta a paginei personale iGoogle veti vedea Link-ul “Add stuff”. Faceti click pe acest link. Dupa ce ati facut click v-a aparea posibilitatea sa adaugati gadgeturi.
  4. Pentru a gasi gadgetul “Stiri de TOP din Moldova” scrieti in casuta de cautare din partea dreapta cuvintele “Stiri de TOP din Moldova”. Ca rezultat a cautarii v-a aparea gadgetul cautat.
  5. Apasati butonul “Add It now” pentru a adauga gadgetul pe pagina personala iGoogle.
  6. In partea stinga sus apasati lunkul “Back to iGoogle home”. La trecerea pe pagina iGoogle veti avea gadgetul “Stiri de TOP din Moldova” instalat.

Gadgetul il puteti testa si pe aceasta pagina. Uitativa putin mai jos.
Sper sa va placa! :)

Tags: , ,

Acest articol a fost postat pe data de 08/16/10 2:00 AM la 2:00 am si este din categoria Basarabia. Puteti urmari comentariile si raspunsurile la acest articol prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa o notita , sau trackback de pe pagina proprie.

Lasa o notita:

Spam Protection by WP-SpamFree