Aberatii pe Google maps: Hincestiul e linga Rezina


Cautam ieri ceva pe google maps si am “tras o fuga” si pe de-asupra Moldovei sa mai vad cum arata din satelit tarisoara mea, dupa caderea comunismului :) .

Casa parintilor era la loc, statuia lui Stefan cel Mare – la fel…, insa cind am vrut sa vad ce mai face si ce parere are Grigorii Ivanovich Kotovski despre caderea “colegilor de breasla” (se se citeasca “hoti”) m-am impotmolit… Ia de unde nu e! Hincestiul nu era la locul lui. M-am invirtit incolo si incoace si pina la urma l-am gasit… era linga Rezina.

Stiam eu ca hincestenilor le plac fetele mai mult decit media pe tara, dar ca insasi oraselul “trage spre stinga”… scuze, spre Rezina, nu ma asteptam.

Pina la urma am reusit totusi sa-l gasesc pe G.I. Kotovski, care conform google se afla in oraselul Kotovsk…, iar Hincestiul-original (nu cel de linga Rezina) se afla intr-un lan de griu…

Cam asa arata Moldova mea dupa caderea comunismului…
Ma jos dovezile:

P.S.: Ca sa ma intelegeti corect – eu sint fan google si nu sint googlofob! Dar cind e vorba de aberatii nu pot sa nu ii critic! Pun pariu ca cei care au lucrat la harta Moldovei pentru google maps sint rusi, nu in zadar google.md vorbeste moldoveneste!

Hincestiul-fals in vizita la Rezina…

Größere Kartenansicht

Unde trebuie sa fie Hincesti-original este… Kotovsk

Größere Kartenansicht

Iar Hincesti-original este intr-un lan de griu…

Größere Kartenansicht

Tags: , , ,

Acest articol a fost postat pe data de 09/11/09 12:23 PM la 12:23 pm si este din categoria Basarabia. Puteti urmari comentariile si raspunsurile la acest articol prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa o notita , sau trackback de pe pagina proprie.

2 Raspunsuri la “Aberatii pe Google maps: Hincestiul e linga Rezina”

  1. Alex Vorn spune:

    gliukuri.. :)
    trebu contactatzi…

  2. VNelu spune:

    Google ce chiar eu îs la Rezina? :D
    eu îs aici, la Hîncești, 36 km de la Chișinău :)

Lasa o notita:

Spam Protection by WP-SpamFree