Google.md vorbeste moldoveneste…

Astazi am ajuns intimplator pe Google.md, varianta rusa. Intimplator, deoarece de obicei folosesc www.google.com sau www.google.de. Ceea ce mi-a atras atentia pe varianta .MD este ca baietii de la Google ofera si o varianta pentru “aborigenii” din MoldVova si anume exact asa cum presupune disciplina de partid… in limba “moldoveneasca”.

Mai jos si dovada.

Google.md vorbeste moldoveneste...

Google.md vorbeste moldoveneste...


Tags: ,

Acest articol a fost postat pe data de 06/14/09 6:42 PM la 6:42 pm si este din categoria Basarabia. Puteti urmari comentariile si raspunsurile la acest articol prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa o notita , sau trackback de pe pagina proprie.

4 Raspunsuri la “Google.md vorbeste moldoveneste…”

 1. aster spune:

  hahahahahah , deabia acum ai observat , noi deja vre-o 5 ani in urma am vb pe blogosfera despre asta :) ))))

  si o petitie online a fost si mai multa palavrageala pe tema asta ,dar am inteles ca nu are rost :)

 2. Sergiu Langa spune:

  Nu am folosit gugl.md pina acum, dar cred ca nci de acum incolo nu o sa il folosesc… :) Sa moara “compania beta” de ciuda :)

 3. Aberatii pe Google maps: Hincesti a plecat la Rezina | LaSer Blog spune:

  [...] critic! Pun pariu ca cei care au lucrat la harta Moldovei pentru google maps sint rusi, nu in zadar google.md vorbeste moldoveneste! Hincestiul-fals in vizita la Rezina… Größere [...]

 4. Itonaoi spune:

  Moldovencele erau bune de muscă şi înainte vreme, nu numai acum. Degeaba oare veneau turcii şi de două ori pe zi ? Ce să le ia, galbenii ? Erau faliţi şi atunci. Săracu Ştefan Cel Mare, fie iertat, deabia se ţinea cu sabia la “dânşii”.
  Cică, înainte de un răzbel cu turcii, Ştefii le zâsă oştenilor săi: -Oştenii mei,să nu dieie dracu să vă imbetaţi ca nişcie pulie înaincie di gâlciava şia marie să vină oameniaşeia dijiaba la noi.

Lasa o notita:

Spam Protection by WP-SpamFree