Vitamina B17 – previne și tratează cancerul


Atenție: Acest articol face parte dintr-o serie mai lunga de articole.
Ce este cancerul?
Cancerul – o boală fără de leac?
Teoria Trophoblast a cancerului: scurtă descriere
Pancreasul – prima redută împotriva cancerului

După cum am scris în ultimul articol dedicat pancreasului, teoria trophoblast îi atribuie funcţia de a ţine în frâu procesul necontrolat de înmulţire a celulelor în corpul uman, adică cancerul. Ce se întâmplă atunci când pancreasul nu funcţionează normal și nu poate lupta efectiv cu celulele cancerigene? Are natura și pentru astfel de cazuri o soluție? Pentru cei ce cred în teoria trophoblast a cancerului răspunsul este simplu și … pozitiv: DA!

Soluţia este așa-numita Vitamină B17, cunoscută și sub denumirea de Amygdalin sau Laetril. Nu încercaţi să găsiţi în cărţile de medicină informații despre această vitamină. De ce? Fiindcă nu este recunoscută de medicina oficială… De ce? Bună întrebare…

Și totuși, cum poate Vitamina B17 lupta împotriva cancerului? Autorul cărţii “O lume fără cancer”, G. Edward Griffin explică acest fenomen. Molecula Vitaminei B17 este compusă din două componente, o aldehidă benzoică (benzaldehida) și o cianură. Dacă despre aldehida benzoică, probabil, puţini au auzit, despre cianură cred că majoritatea au citit măcar câte ceva. Privite aparte cele două substanţe sunt foarte toxice, în componenţa Vitaminei B17 devin însă inofensive. Astfel de exemple în natură se întâlnesc destul de des. De exemplu clorul (Cl) este toxic în formă pură, dar este inofensiv în sarea de bucătărie (NaCl).

Până în prezent se cunoaște numai o singură substanţă ce poate dezbina Vitamina B17 în cele două componente ale sale. Aceasta substanţă este o enzimă și se numeşte Beta-Glucosidase. Conform lui Griffin în majoritatea celulelor corpului (excepţie făcând organe ca splina, ficatul și glandele endocrine) această enzimă se găsește în cantităţi foarte mici, dar abundă în celulele și ţesuturile cancerigene.  Ca consecinţă Vitamina B17 este foarte efectiv descompusă în componentele sale anume în regiunile afectate de cancer și cu mult mai neefectiv în restul corpului. Astfel ţesuturile cancerigene au un conţinut foarte mare de cianură și aldehidă benzoică în vecinătatea lor. Și ce fac? Exact! Mor!
Deci conform acestei teorii, Vitamina B17 este, de fapt, miracolul căutat de medicină de sute de ani: o posibilitate de a distruge celulele cancerigene fără a dăuna țesuturilor sănătoase. Acestea din urmă conţin totuși o cantitate mică de  Beta-Glucosidase, ceea ce ar însemna că Vitamina B17 poate distruge latent și ţesuturile neafectate de cancer, mai ales organele amintite mai sus (splina, ficatul și glandele endocrine), care conţin cantităţi importante de Beta-Glucosidase.

De ce totuși celulele sănătoase splina, ficatul si glandele endocrine nu sunt atacate de Vitamina B17 + Beta-Glucosidase? Fiindcă, conform aceluiași Griffin, în celulele sănătoase se află o cantitate mare a unei alte enzime cu denumirea de Rhodanese, care are proprietatea de a neutraliza cianura și aldehida benzoică și a le transforma din substanţe nocive in substanţe necesare celulelor. Această enzimă “protectoare” se află în cantităţi foarte mici în ţesuturile cancerigene, deci ele nu pot fi protejate.

Conclusionând putem afirma că, pe de o parte, trophoblastul stă la baza vieţii, fiind necesar și indispensabil în primele săptămâni ale unei sarcini.  Pe de altă parte, nu trebuie să iasă de sub control, fiindcă riscă să se transforme în ceea ce numim noi “cancer”. Pancreasul are funcţia de a regla trophoblastul prin intermediul enzimelor pe care le generează. Dacă totuși pancreasul nu se poate isprăvi cu această funcţie, există o a doua redută, care se numeşte Vitamina B17. Această vitamină este compusa din două componente care, privite aparte, sunt foarte toxice, dar în componenţa Vitaminei B17 devenind inofensive. Ţesuturile cancerigene, trophoblastul, conţin o cantitate mare de Beta-Glucosidase care desface Vitamina B17 în componentele sale iniţiale și astfel intoxicându-le. Celulele sănătoase, pe de altă parte, conţin de asemenea Beta-Glucosidase, dar in cantităţi mult mai mici. Plus la aceasta, ele mai conţin o altă enzimă, Rhodanese, care are funcţia de a neutraliza substanțele toxice generate la descompunerea Vitaminei B17. Rhodanese însă se află in ţesuturile cancerigene în cantităţi mici, efectul toxic al componentelor Vitaminei B17 neputând fi stopat.

Unde se găsește Vitamina B17 în natură? În următoarele zile voi scrie un articol ți pe această tema.

Tags: , , ,

Acest articol a fost postat pe data de 03/12/09 8:47 AM la 8:47 am si este din categoria Sanatate. Puteti urmari comentariile si raspunsurile la acest articol prin RSS 2.0 feed. Puteti lasa o notita , sau trackback de pe pagina proprie.

59 Raspunsuri la “Vitamina B17 – previne și tratează cancerul”

 1. Semintele de mar te pot feri de cancer, sau unde se intilneste in natura Vitamina B17 | LaSer Blog spune:

  [...] la care panceasul nu este in stare singur sa lupte cu cancerul, exista a doua reduta, asa-numita Vitamina B17. Modul de actiune a pancreasului si al Vitaminei B17 impotriva cancerului l-am descris mai pe lung [...]

 2. covaci liliana spune:

  VA ROG TRATEAZA SAU MACAR TINE SUB CONTROL ADENOMUL HIPOFIZAR? POATE DIMINUA VALORILE PROLACTINEI-AM 95-IAR DOSTINEXUL NU-L SUPORT. AJUTATI-MA VA ROG

 3. Sergiu Langa spune:

  Din pacate nu pot sa Va raspund exat la intrebarea Dumneavoastra, nu sint medic. Am scris articolul numai pentru a informa pe altii ca exista asa ceva. Sustinatorii Vitaminei B17 spun ca trateaza orice tip de cancer. Informatii suplimentare puteti afla pe adresa http://www.vitaminb17.info . Autorul paginei se ocupa intensiv cu Vitamina B17. Pagina este in limba germana, dar puteti sa-i scrieti autorului un email (post@vitamin-b-17.info) in limba engleza si Va va raspunde. Daca doriti sa Va traduc ceva de pe pagina in limba germana, o voi face cu placere.
  Va doresc din suflet sa Va insanatositi! Sa va ajute Dumnezeu!

 4. domy spune:

  Raspunsul la intrebarea: RATEAZA SAU MACAR TINE SUB CONTROL ADENOMUL HIPOFIZAR?
  Stimata doamna. Sa stiti ca Vitamina B17 trateaza cu succes adenomul hipofizar daca este administrata dupa un protocol de tratament. Cea mai recomandata forma este cea injectabila in astfel de situatii. Pentru mai multe informatii sau pentru a obtine un protocol de tratament cu Vitamina B17 ma puteti contacta pe e-mail: domy_med@yahoo.com. Va doresc sanatate.
  Doamne ajuta

 5. irissa spune:

  mi se pare super interesant ce se spune de acesta vitamina miraculoasa si relativ ieftina. Stiu ca cineva o ia regulat din samburi de caisa.

 6. Sergiu Langa spune:

  In cantitati mari simburii sint otravitori, dar 2-3 simburi pe zi cred ca fiecare poate lua, fara efecte secundare.

 7. nelu spune:

  Pentru vindecare oricarui tip de cancer se pot folosi cu succes oricare dintre samburii urmatoarelor fructe: caise, zarzare, mere, prune, piersici, si alte fructe cu sambure amar (amaraciunea reprezinta chiar vitamina b17)

  Pentru cancer in stare incipienta: 2-3 samburi pe zi, 80% sanse de vindecare in general
  Pentru cancer in stare medie: 7-15 samburi pe zi, 50% sanse de vindecare in general
  Pentru cancer in stare avansata: 15-25 samburi pe zi, 15% sanse de vindecare in general
  Pentru cancer in stare foarte avansata: 30-40 samburi pe zi, 5% sanse de vindecare in general

 8. nelu spune:

  Am uitat sa mentionez. Cantitatile de samburi pe care le-am scris in comentariul anterior sunt valabile pentru samburii de caise, zarzare si piersici. Daca se folosesc samburii de mere atunci se dubleaza sau tripleaza cantitatea. Nu trebuie sa va faceti griji daca mancati prea multi samburi de un anumit fel. In cel mai rau caz veti avea indigestie si greata.

 9. daniela spune:

  Mis-a pus acum doi ani diagnosticul de cancer uterin si mi s-a recomandat operatia.Am refuzat aceasta operatie nefiind sigura ca diagnosticul a fost pus corect.La o urmatoare investigatie mi s-a spus de un fibrom uterin.Din acel moment am inceput sa iau tot felul de ceaiuri si din cand in cand sedinte de bionergie.Mi s-a reglat ciclul menstrual oarecum( vine la 21 de zile) si nu mai am hemoragiile dintrte menstre,dar am dureri in zona pelviana si in partea de jos a burtii.As putea incerca o cura cu samburi de mere,acestia fiind singurii pe care ii pot gasi in aceasta perioada.Cam ce cantitate ar fi necesara zilnic?
  Multumesc.

 10. Sergiu Langa spune:

  Eu mananc pana la 4 samburi pe zi. Iar daca mananc mere, atunci maninc si semintele. Fac aceasta de mai mult de 1 an de zile si nu am observat nici un efect negativ (intoxicatii sau ceva de genul acesta). Iti doresc sa te insanatosesti cit mai repede!!!

 11. daniela spune:

  Doamne ajuta! Am facut rost si de samburi de caise si prune…ii pusesem la uscat in vara dupa ce am facut dulceturi,in scopul de a sparge cativa si sa pun samburii in dulceata pentru aroma.Au ramas uitati.Am inceput cu 4 samburi pe zi.

 12. aeiat tatiana spune:

  buna la toti……sa dea domnul sa s insanatoseasca toti…..am copil de 2 ani…la 1 an si4 luni i sau depistat tumoare la ficat hepatoblastom era deja de 8cm pe 7,nici nu va pot spune ce am simtit chind am auzit aceasta veste,pur si simplu numi venea sa cred ca asa un copil mic poate sa aiba cancer.si e unicul copil,care lam asteptat 3 ani.am stat cu copilu in spital internati asteptam sa i se faca operatie si ni sa spus ca vor incerca dar nu pot sa scoata toata tumoarea.cu o zi inainte sa fie operatia am hotarit sa mergem in turcia,ca avem chitiva prieteni acolo,desi medicii de aici ne sfatuiau sa mergem in moscova,in fine am mers in turcia am gasit un medic foarte bun pe operatii pe ficat,carei multumesc din tot sufletul…si el nea zis sa facem intii kimioterapii ca sa se micsoreze tumoarea,sa o opreasca de crescut.ca deja crescuse de 14.8 pe 10.7 avea o burta foarte mare micutul.apoi sa i se faca operatie,am mers la medicul care indica kimioterapie si ni sa spus ca am venit cam tirziu e foarte mare tumoarea,nea prescris cisplastin cu doxorubicina 7 cursuri,5 inainte de operati si 2 dupa.au fost nevoie doar de 4 cursuri deoarece tumoarea scadea foarte binede la 14 a scazut la 7. apo i sa facut operatie i sa sustras tot lobul drept,operatia a durat 11 ore,a fost totul ok,apoi a stat 3 zile reanimare,nu am cuvinte sa va lamuresc ce am simtit chind lam vazut dupa 14 ore,era foarte galben ca o portocala,dupa 3 zile lau mutat in salon isi revenea incet incet,sa va spun e un copil foarte puternic,a decurs totul bine asa cum planuise medicii,sau facut si cele 2 kimio,sa facut ulitrasonografie era totul ok ficatul se regenera,eram deja de 6luni in turcia nu aveam rabdare sa terminam sa venim acasa,chind neam dus prima data sa facem nkimioterapie AFP(alifa fetoproteina)era 5000 unitati si de fiecare data chind ne duceam la kimio se controla si medicii erau uimit de cum scadea de bine,pe atunci nu prea intelegeam abia la sfirsit am inteles de aceasta analiza,inainte de a fi operat AFP era 89 dupa operati 4zile era 24 chind neam dus sa facem 1 kimio asta peste o luna dupa operatie era 10 neam bucurat foarte tare acolo norma tresa fie pina la 13,am facut aceste2 kimioterapii si am venit acasa la moldova am facut aicia tomografia spiralata la plamini si la toata burta siiiiiii e bineeeeeeeeeeeee nu are nici un punct,cred ca sunt cea mai fericita mama,AFP e 6.6 la moldova norma tre sa fie pina la 10.in primul rind ii multumesc zi de zi DOMNULUI ca EL ECEL care face minuni si cazul nostru e o minune care am vazuto cu okii mei copilul nu mincase o luna de lok plingea de durere avea o burta ca o femeie insarcinata in luna a 8,apoi le multumesc medicilor si tuturor cei care neau ajutat cu traiul si financiar,si va spun sa stiti ca si in turcia sunt medici foarte buni si nu e atit de costisitor pe chit ne ghindeam, pe 6 luni cu operatia kimioterapia biletele la avion nea costat pina la 20.000 euro. operatia cu reanimarea cu cele 2 saptamini state in sectie a costat aproape 6000dolari nu mai mult. am fost la istanbul spitalul GERAH PASA,un spital foarte mare de tip facultate asa si scrie la poarta spitalului,daca are cineva nevoie sa dau detalii contactatima la aminaabudi@yahoo.com. baiatul maninca foarte bine a adaugat 2 kg,si acum vreau sai dau din mincare ce se poate ca sa distruga celulele canceroase,si am citit de simburi si nustiu sai dau sau nu,dar e natural si cred ca nu va fi nimik sau cum credeti,eu una de sinburi de mere stiu de mult si maninc cu totul doar codita o arunc…ma scuzati ca mam intins asa mult dar am scris acest mesaj sa transmit optimizm si sa vada si altii ca sunt cazuri in care copilu se face bine…

 13. Ionel spune:

  D-nei Tatiana Aeiat,

  Dr.Eugen Giurgiu din Alba Iulia trateaza astfel de cazuri.
  Tastati numele lui si aflati adresa.

 14. dati o sansa!! spune:

  pe mine ma ajutat leatril(b17),cevitol,si bicarbonat
  cura injectabila mijlocie

 15. CD spune:

  Buna ziua,
  Cititi pentru tratament cancer vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu pe http://www.google.ro si pe http://www.google.it tastati http://www.curenaturalicancro.org si cititi in lb.italiana retele si protocolul de adminsitrare a bicarbonatului de sodiu pentru toate tipurile de cancer.
  Sanatate multa ,

 16. CD spune:

  Medicul italian autor al cartii Il cancro e un fungo este Dr.Tullio simoncini specialist in oncologie,diabetologie ,boli metabolice iar teoria lui potrivit careia cancerul este ciuperca Candida Albicans este confirmata de mai multi medici care au pus in evidenta si mecanismul de verificare al teoriei .Cr.Tullio Simoncini a fost inchis pentru curajul de a dovedi asasinatul comis prin chimioterapie,iradiere,citostatice care produc o otravire ireversibila a organismului la nivel celular si distrugerea sistemului imunitar.

 17. Emil spune:

  Buna aveam cancer pulmonar si am incercat tratament alternativ b17 si iata sunt negativ.Foarte greu am gasit in romania dar pe pagina

  http://www.b17ro.info poti comanda usor

 18. olaru spune:

  buna eu de pe http://www.b17ro.info am cumparat amigdalina b17 daca intereseaza pe cineva

 19. Anca spune:

  Buna ziua ! Am nevoie urgent de Leatril sau Amygdalin . Va rog ,daca stiti unde pot gasi in Bucuresti sau in alta zona a tarii sa trimiteti un mesaj la 0722427130 sau asmed78@gmail.com Multumesc !

 20. CARMEN spune:

  ptr.Emil Si sotul meu are cancer pulmonar si v-as ruga sa-mi dati cateva detalii despre tratamentul dv.cu vitamina 17.sunt destul de disperata.Va multumesc anticipat.

 21. lili spune:

  Tatal meu a fost operat de prostata(adenocarcinom de prostata) de 9 ori.Dupa ultima operatie a suferit si un atac cerebral, a slabit f. mult,nu are pofta de mancare,este f. constipat, are dureri in special pe partea dreapta a corpului.In urma unui control la biorezonanta,ni s-a spus ca are metastaze la colon si testicule si ca este in stadiul III(desi analizele din urma cu 3 luni nu aratau acest lucru)Ne-ar interesa tratamentul cu vitamina B17.Va multumesc.

 22. thinkAgainRo spune:

  Oameni buni exista o planta care COMBATE CANCERUL.SUBTANTA SE NUMESTE THC IAR PLANTA SE NUMESTE CANELA INDIANA(Marijuana).Pentru cei care sunt bolnavi sau suspecti de cancer ce va costa sa incercati?Ce aveti de pierdut?Cautati pe net What if Marijuana cure cancer?

 23. conny spune:

  Buna ziua, Cumnatul meu are 24 de ani si anul acesta a fost diagnosticat cu ostepsarcom, i-a fost amputat un picior si acum are metastaze multiple pulmonare este dependent de oxigen, va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva un tratament cu B17 si ce sanse mai are? Astept un raspuns urgent fiecare zi conteaza pt el

 24. remus spune:

  va rog sa-mi recomandati un tratament ptr o rectocolita ulcera hemoragica si ptr un chist pe testicul va rog din suflet va multumesc
  ar fi bun vit b17 injectabil

 25. miruna spune:

  va rog, eu am cumparat leatril de la ADRESA http://www.vit.b17.ro dar nu au nici un personal medical care sa te ajute….eu fac acum cura pentru sanul drept dar am reactii adverse si nu stiu ce sa fac…sunt si fff speriata ma poate ajuta cineva?

 26. Magdalena spune:

  dati o sansa!! spune:
  August 1st, 2010 at 8:33 am

  pe mine ma ajutat leatril(b17),cevitol,si bicarbonat
  cura injectabila mijlocie

  As dori, va rog din toata inima, mai multe detalii, eventual un numar de telefon la care ar putea fi contactata persoana cu pseudonimul dati o sansa. Multumesc anticipat!

 27. suta emil spune:

  am comandat de 2 ori vit. b 17 dar nu mi-au adus-o.Nu mai pot accesa nici site-le lor, stie cineva ce s-a intamplat de ce au disparut asa dintrodata

 28. Angela spune:

  Au fost cazuri de otrăvire cu “laetril”, inclusiv atunci când se ia în asociere cu doze mari de vitamina C, care reduce nivelul de cisteina în ţesuturi, care leagă cianura de hidrogen in vivo.

 29. Angela spune:

  Au fost cazuri de otrăvire cu “laetril”, inclusiv atunci când se ia în asociere cu doze mari de vitamina C, care reduce nivelul de cisteina în ţesuturi, care leagă cianura de hidrogen in vivo.
  http://fr.wikipedia.org/wiki/La%C3%A9trile

 30. Sofia 559 spune:

  Daca intereseaza pe cineva Amigdalina ,sa stiti ca in Ungaria se gaseste fara sa faca cineva bisniss cu ele.

 31. Floasiu spune:

  Am cumparat Amygdalin cu B17, dar nu scrie cum se ia. Sau poate l-a pierdut cine mi l-a adus. Stie cineva?

 32. Alina Gherlea spune:

  Sotul meu a fost operat de gusa nodulara, si i s-a depistat carcinom folicular tiroidian.
  Va og sa-mi spuneti daca tratamentul cu B17 ar fi bun si daca da de unde se poate cumpara si cat costa?
  Specific suntem din Miercurea Ciuc
  Multumesc

 33. roxana spune:

  buna ziua!ma numesc roxana.va scriu pt ca sunt intr-un moment greu din viata mea.in urma cu o luna sora mea (32 ani)a fost giagnosticata cu o tumora maligna gastrica.am auzit intamplator de amigdalina de la un medic(eu sunt asistent medical)am vazut un filnulet si as dori sa stiu maimulte despre acest tratament cu B 17.AM NEVOIE URGENT DE ACEST TRATAMENT! se poate face in timpul chimioterapiei?va rog sa imi raspundeti cat mai curand! va multumesc!

 34. Stoian Olimpia spune:

  Buna zioa,tatal meu este bolnav de cancer la plaman,asi avea si eu o rugaminte la dvs, sa ne spuneti si noua daca leatrilu vitamina B 17 este buna pentu cancer la plaman,si de unde pot sa-l cumpar va rog astepe raspunsul dvs va multumesc,

 35. alexandra spune:

  cat costa tratamentul cu vitamina b 17 si unde pot sa-l comand

 36. NICA VIORICA spune:

  Am tumora maligna la pancreas si tumora secundara a ficatului.
  Am facut trei sedinte de chimioterapie pina acum si ma simt mai bine. Va rog sa-mi spuneti daca pot folosi B17 si care este protocolul. Multumesc din inima.

 37. ionela spune:

  buna am tot citit si vad ca dau rezultate,sper din suflet sa functioneze, aceest B17 si pt cancer gastric…dar de unde pot comanda???

 38. radeanu rodica spune:

  doresc sacumpar B17 cer informatii multumesc

 39. nuni spune:

  pt.ionela, intra pe b17ro.ro si afli toate detaliile legate de tratamentele cu vitamina b17. sanatate.

 40. ICD spune:

  Pentru limfom malign ganglionar axila mainii drepte si cu anumite ligamente la plamani ce au aparut in urma multor sedinte de citostatice .
  Actualmente are dureri f mari la mana dreapta , oboseste , tuseste din cana in cand .
  Vitamina B 17 poate fi de ajutor __si daca Da de unde se poate procura si alte detalii..
  Astept raspuns pe adresa de email .
  Multunesc mult

 41. CURCAN TANASE spune:

  AM TUMOARE LA PROSTATA CU CARACTER MALIGN SI VREAU SA STIU DACA ACEASTA VITAMINA MA AJUTA SA SCAP DE EA.MENTIONEZ CA URMEZ IN PREZENT CU AVODARD.POT SA IAU SI ACEASTA VITAMINA?

 42. stanca sanda spune:

  B15 – 50 mg. -100buc.tab.
  ENZIMA PANCREATINA -1400 mg.-100buc.tab.
  B17 – injectii
  B17 – 100buc.tab.
  Tratamentul este de vanzare deoarece am aflat tarziu de el iar tatal meu nu a mai rezistat. Toate la jumatate de pret. Daca doriti ma puteti contacta pe sandacio@yahoo.com sau la nr.de telefon 0732703917. In speranta ca imi veti publica notita, va multumesc.

 43. Dospinescu Viorica spune:

  Pentru toate persoanele interesate de un produs natural 100% si cu concentratie mare de vit.B17 ma puteti contacta la acest e-mail sau pe telefonul 0733253711. Sa aveti o primavara minunata!

 44. ELENA spune:

  intrati pe http://www.cytopharmaonline.com
  Acestia sunt cei mai vechi si mai cunoscuti producatori de Amigdalina.Pentru 4 flacoane de tablete de 500mg.transportul este in jur de 54 $.Privind dozajul,nu va pot ajuta,fiecare caz in parte fiind diferit.Dar informati-va de pe internet unde gasiti fundatii sau chiar medici din strainatate care au tratat pacienti cu B17 si raspund solicitarilor cu sfaturi.Va mai recomand sa intrati pe youtube si sa cautati reportajul (titrat in romaneste):”Cancerul invins povestea vitaminei B 17″Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

 45. Cristian spune:

  Toata lumea incearca dar as fi curios daca exista macar un caz documentat de vindecare la noi in tara….
  Asa..sunt multe articole…de vindecare…

 46. Petronela spune:

  Am comandat vitamina b17 direct din State prin intermediul net-lui, de la firma producatoare CYTO PHARMA.Sunt diagnosticata cu cancer la san. Urmeaza sa incep tratamentu in scurt timp. Tumora are 6 cm si, dupa cum se prezinta, urmeaza in scurt timp sa ulcereze, fenomen normal in cazul acestui tip de cancer. Din cauza cancerului nu se moare, oameni buni, doar daca tumora(proliferarea de celule in acest caz) sau necrozarea celulara (se manaca celule), nu impiedica mecanic functionalitatea organului. Va pot tine la curent cu evolutia tratamentului, daca cineva este interesat. Tratamentul comandat direct in State este mult mai ieftin decat cel comandatdirect in Romania.

 47. Botezatu Emanuel spune:

  http://www.cancertratament.info Aici puteti comanda Amigdalina (vitamina b17) cu vitamina c- (nu produce aciditate) si bicarbonatul de sodiu.

 48. oana spune:

  http://www.cancertratament.info/item1.html aici vad ca are b17

 49. marius spune:

  Cunoasteti persoane care au incercat un tratament cu amigdalina injectabila? Pt ce perioada si ce rezultate au obtinut?

 50. dana spune:

  http://www.cancertratament.info/index.html
  eu am comandat de aici si a venit in 2 zile.

 51. saw spune:

  cand eram mic macam samburi de caisa de prune de mere, de piersici.
  si mi-au placut. nu mi-a fost rau ,NU M-AM “INTOXICAT”.
  PAREREA MEA ESTE CA SUNT COMESTIBILE.si apa este daunatoare pentru organism daca bei mai mult de 5 litri pe zi.
  tot felul de “doctori” care se citeaza unii pe altii fara sa verifice nimic in laborator, sa nu cumva sa afle ceva ce nu le convine.
  parerea mea este ca dau dovada si de rautate si de prostie si de tembelism doct. sunt ipocriti. asa sunt scoliti.
  sunt putini oameni care au curajul sa gandeasca cu capul lor.
  (cei care o fac platesc cu capul)
  multa sanatate la toti oamenii mai ales la “doctori”!!

 52. manuela_mbd spune:

  vitamina B17 se gaseste in samburii de caisa si de mar, gutuie .Exista la plafar pungi la gramaj mic cu samburi de caisa uscati…ideale pentru cure de cate 4-6 saptamani…..o alta varianta este B17 sintetic, este disponibil doar in state ../interesul marilor corporatii este de a minimiza efectul spectaculos al amigdalinei, tocmai pentru a-si vinde medicamentele si de a incasa sume colosale din remediile clasice – medicamentoase si terapeutice/ o cura agresiva de Vitamicsa C doze mari injectabile si B17 regreseaza orice cancer….dar pentru a face asta trebuie deschidere mentala, renuntare cu bunastiinta la solutiile otravitoare ale medicinei clasice/ o zi buna/Manu

 53. aurel spune:

  da si eu le consum pe amindoua de mult timp simburi de caise 8 pe zi de la naturist iar bicarbonatul cu lamie timp de 3 luni o saptamina da si una nu

 54. cristi spune:

  doresc sa vorbesc cu Petronela despre evolutia tratamentului.am comandat pastile b17.contact cristi.preda@yahoo.com

 55. Andreea Stefan spune:

  ma intereseaza sa iau legatura cu Petronela

 56. Sanda spune:

  Cine stie si poate ajuta , unde pot sa cumpar in Bucuresti, vitamina B17? Se vinde la farmacie?pe siteul american nu reusesc, poate ma ajuta Petronela?!

 57. Alexandra spune:

  Va rog sa-mi spuneti ce reactii adverse apar?Am primit fiolele,fara instructiuni de utilizare.In cutii trebuia sa fie macar instructiunile in lb.straina.Nu am vazut termenul de valabilitate.Poate cineva sa descrie cum a decurs tratamentul pentru pacient?
  ,

 58. Constantin spune:

  Sotia mea este intro stare avansata cu metastaze pulmonare respira cu aparat de oxigen are recidive la osul sacru in urma amultiple interventii si circa 6 cicluri de chimeoterapie (Italia) a fost trimisa acasa ca mai are o saptamina de trait acum suntem in Romania, a trecut o luna si o saptamina si am procurat vitamina b 17 si doresc sa stiu dozele de administrare injectabil va multumesc anticipat.

 59. marius spune:

  buna ziua. accesati pagina aceasta si intrebati lumea care foloseste b17 amigdalina. sper sa va fie de folos. multa sanatate

  http://www.cancertratament.info/index.html

Lasa o notita:

Spam Protection by WP-SpamFree